My robimy kawę.

Ty też możesz.

Nawet najlepsi bariści do parzenia kawy używają wyłącznie wody – na naszych szkoleniach Ty i Twoi pracownicy dowiecie się, jak zostać prawdziwym koneserem kawy.

Aby przygotować idealną kawę, potrzeba czegoś więcej niż tylko ziarna. Dzięki Twojej wiedzy i wyposażeniu Twoi klienci mogą cieszyć się kawowym specjałem wszystkimi zmysłami. Pomożemy Ci przeanalizować status quo Twojej kawy i Twojego ekspresu, aby odkryć możliwe słabe punkty i możliwości optymalizacji oraz wykorzystać pełny potencjał.

Twoja kawa to nasza pasja.

Nasza oferta: Szkolenie w jednym z naszych dziesięciu salonów w całych Niemczech lub bezpośrednio u Ciebie – w wybranej przez Ciebie palarni. *

*W cenie: lokal (na życzenie), sprzęt, materiały informacyjne, obiad, certyfikat uczestnictwa i dużo kawy.

Trænings indhold

  • Historisk baggrund for udbredelsen af ​​kaffeplanten
  • Grundlæggende kendskab til kaffe: fra kultivering til koppen
  • Evalueringskriterier for kaffecreme osv.
  • Øvelse: Indstilling af parametre for kaffekværn & maskine
  • Den “perfekte” espresso
  • Smagoptimering og fejlfinding
  • Tilberedning af de mest berømte kaffedrikke: espresso, cappuccino, latte macchiato, Americano, kaffecrem – inklusive smag
  • Øvelse: Optimal mælkeskum
  • Lav skum af forskellige mælkeerstatningsprodukter
  • Intensiv og professionel rengøring for bedst mulig smag og levetid på dit udstyr

Kontakt os gerne!

Preferowana forma kontaktu
Akceptuję politykę prywatności

We keep your business awake.

×